Recenzije

Naša gosti nas ocjenjuju po raznim kriterijima i uvijek dobijemo najvišu ocjenu.

Danijel, Austrija

"Nismo imali susjede pa smo bili neometani i mogli smo slušati glazbu tako glasno i koliko god smo željeli. Vlasnici su bili vrlo, vrlo prijateljski raspoloženi! Bilo nas je 9 i svi bi vam preporučiti samo ovu vilu!"  

Matija, Hrvatska

"Odličan izbor za mene i moju obitelj, i naše prijatelje s djecom. Susjedi u blizini ne mogu uživati u miru i tišini s prekrasnim pogledom na okolno područje., Kuća je imala sve što nam je potrebno, od infinity bazena, prostranih soba, kamina s roštiljem i dječjeg igrališta. Domaćin nam je čak dopustio da dođemo ranije nego što smo očekivali, pomoglo nam je da budemo sa malom djecom."  

Gareth, Velika Britanija

Danijela je bila vrlo gostoljubiva i susretljiva i dobro je komunicirala. Ovo je nevjerojatna villa s prekrasnim pogledom s terase i privatnog bazena. Obitelj je uživala boraviti ovdje i za njih se jako dobro brinulo. Preporučujemo.

Nikola, Njemačka

"To je bio nezaboravan kratki odmor u prekrasnoj vili. Kuća i namještaj ne ostavljaju ništa što bi se željelo ovdje.. Čisti luksuz na puno zemlje, krajolik, planine, more i puno mira. Prekrasna kombinacija, baš super. Preporučeno! Želimo se vratiti! " 

Oceano, Francuska

"Prelijepa vila, na vrlo mirnom i opuštajućem mjestu, utočište mira... mijenja se u usporedbi s Parizom... Vlasnik je bio vrlo ljubazan, pripremio nam je lokalni specijalitet za jelo (hobotnica se priprema uz drva, kakva čast!) Vila je bila vrlo čista, novoizgrađena od kamena, a nalazi se u blizini nekoliko zanimljivih gradova. More je kristalno čisto. Žao mi je što nisam rezervirao još nekoliko noći. Definitivno ćemo se vratiti ovdje sljedeće godine."  

Luc, Belgija

"Izvrsno mjesto s super pogledom na prostranoj terasi. Odsjeli smo u obitelji od 6 odraslih i troje djece i imali smo zaista dovoljno prostora (4 sobe s djecom u zasebnom prostoru, svaka sa svojom kupaonicom). Potpuna privatnost zbog položaja u planini. Dobri, široki i moderni kreveti. Savršena usluga od Danijele i Marka."

Michal, Njemačka

"Nevjerojatni pogledi, izvrsno opremanje i izvrsna lokacija - što biste još poželjeli za ljetni odmor s prijateljima i djecom! Villa Terra bila je izvrstan izbor za sve nas. Bili smo 3 obitelji s manjom djecom, a vila Terra nam je pružila ono što trebamo, dovoljno prostora s velikim sobama, izvrsnim bazenom i zaista sam ostala bez daha od svih detalja u kući i pogleda na more nad bazenom tijekom pijenja kave svako jutro. Položaj na brdu bio je savršen, ali ne i udaljen od grada Rogoznice"

Martin Karlsch, Njemačka

"Proveli smo sjajan tjedan u vili Terra. Vila se nalazi na malom brežuljku, povučeno, ugodno tiho i imate prekrasan pogled na more.  Bilo je lijepo i ono za što je uvijek bilo dovoljno aktivnosti za mlade. Danijela i Marko bili su jako dragi domaćini, voljeli bismo se vratiti. Ana i Martin "